Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στις συνεργαζόμενες τράπεζες

EUROBANK: 

Αριθμός λογαριασμού: 00260152640200699701

IBAN Αρ. Λογαριασμου: GR0702601520000640200699701

Δικαιούχος: Γεωργίου Αλεξάνδρα του Ηλία

BIC ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 

Αριθμός λογαριασμου:  5513079610548

ΙΒΑΝ Αρ. Λογαριασμού: GR9001725130005513079610548

Δικαιούχος: Γεωργίου Αλεξάνδρα του Ηλία

BIC PIRBGRAA

Στο αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμο που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία και o αριθμός της παραγγελίας σας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών από την παραγγελία. Αν παρέλθει το διάστημα των 2 ημερών, τα προϊόντα αποδεσμεύονται και η παραγγελία σας ακυρώνεται. Αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής αποστέλλεται στο sales@lalakooki.gr.

Σημείωση: Τα τραπεζικά έξοδα για έμβασμα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία.

  • Με αντικαταβολή

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πληρώσετε τον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.  Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€.

Για παραγγελίες άνω των 70,00€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά παρά μόνο το κόστος αντικαταβολής 2,00€.

  • Με Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής.

  • Με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro.  Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της τράπεζάς σας.  

  • Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει την “παραλαβή από την έδρα μας”, μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας στο κατάστημα μας (Ανδρέου Λόντου 2, Αίγιο, ΤΚ 25100, ώρες λειτουργίας 9:00-16:00), είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική κάρτα.   

Back To Top

Εγγραφείτε στο newsletter μας και
κερδίστε έκπτωση 10%
στην πρώτη σας παραγγελία.