Τρόποι Αποστολής

Τρόπος Αποστολής

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει η πλήρης εξόφληση της και η πληρωμή να έχει εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αντικαταβολών.

Η αποστολή του δέματός σας γίνεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών  Elta Courier και Speedex και μέσω των δικτύων συνεργατών τους για την Ελλάδα, και  με το ταχυδρομείο για το εξωτερικό.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το χώρο μας. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται δεσμευμένα στο όνομά σας και άμεσα διαθέσιμα για χρονικό διάστημα 2 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα παραλαμβάνονται τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής (09:00-16:00) και εξοφλούνται με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 πλην αργιών.

  • 1-2 ημέρες (Αττική) 
  • 2-5 ημέρες (Υπόλοιπη Ελλάδα)
  • 3-10 ημέρες (Κύπρος)
  • 3-13 ημέρες (Ευρώπη)

Χρεώσεις Αποστολής

Εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 ευρώ για όλα τα δέματα. 

Με αγορές άνω των 70,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Αντικαταβολή 

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος.
Η επιπλέον χρέωση είναι 2,00€.

Κύπρος

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται ακτοπλοϊκά.  Τα έξοδα αποστολής είναι 13,00€ για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 2,00€.

Ευρώπη

Οι αποστολές σε χώρες της Ευρώπης γίνονται με το ταχυδρομείο. Οι χρεώσεις που ισχύουν αναγράφονται στον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Παρακολούθηση παραγγελίας 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος ανίχνευσης (tracking system) της εταιρίας μεταφορών, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής της που λαμβάνετε με mail. 

 

 
 

2

Back To Top

Εγγραφείτε στο newsletter μας και
κερδίστε έκπτωση 10%
στην πρώτη σας παραγγελία.